tirsdag den 27. august 2013

Cheese cake

                                      
                                                             
Chessecake


Cheese cake helt uden sukker. 

Bund:
100 g havreklid
1 dl vand
1 dl mælk
1 tsk strø 
1 tsk vanilie essens
1 tsk bagepulver

Fordeles i springform og bages v 200 grader i ca 25 min. Afkøles. 

Ostecreme:
5 blade husblas
200 g flødeost
2 past. æggeblommer
2 dl skyr
1 tsk vanilie 
1 spsk revet citron skal 
1 spsk citron saft
2 past. Æggehvider 
4 spsk strø

Læg husblas i blød i 10 min. Rør flødeosten sammen med æggeblommer, skyr, vanilie, citronskal og saft.
Træk husblassen op af vandet med det vand som hænger ved. Smelt det i vandbad. Afkøl husblassen lidt, og hæld det i ostemassen. 
Pisk hviderne stive. Bland forsigtigt strø i, og vend dem i ostemassen.
Hældes over den afkølede bund. Og sættes på køl i min 2 timer før gele laves.

Gele øverst:
1 dl fun one
1 1/2 vand
5 blade husblas

Læg husblas i blød i koldt vand i 10 min.
Træk husblas op af vandet med det vand som hænger ved, og smelt over vandbad.
Afkøl husblassen lidt, og hæld den i det blandede saft under omrøring. Hældes nu ovenpå ostemassen og igen på køl. Gerne til dagen efter.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar